stage lopen stages

Uw stageplek op de Stage Kaart?

nieuwe sport berichten Alle stageplaatsen, of dat nu maatschappelijke stages zijn, marketing stages, social media stages of wat voor stageplaats u in uw bedrijf ook beschikbaar hebt... ,alle stages worden volledig automatisch op de kaart gezet. Het enige wat u dient te doen, is de stage via Twitter te publiceren. Daarbij is het van belang dat u een link naar een website met meer informatie over de stage in de tweet vermeldt en in het bericht een plaatsnaam noemt. Immers, zonder plaatsnaam kunnen we het de stage niet op de kaart zetten. Een provincie is daarmee niet voldoende. Studenten die stage willen lopen gebruiken de Stage Kaart namelijk om stages in een bepaalde regio te vinden. Een stageplek voorzien van alleen een provincie of bijvoorbeeld omschreven als "Door heel Nederland" wordt daarom ook genegeerd.

Stage plaatsen via Twitter

  1. Plaats je bericht op Twitter.
  2. Vermeld de hashtag '#stage' in je bericht.
  3. Vermeld de plaatsnaam met een # in je bericht.
    Bij voorkeur als hashtag (bv #amsterdam , mogelijk maar minder succesvol zonder: Den Haag).
  4. Plaats een (short)link naar een webadres met meer info.
Bijvoorbeeld:
Wij zijn per direct op zoek naar een stagiair Social Media! Reageer direct #zwolle #stage! Meer info: http://bit.ly/eenlinkDe stages zullen worden gescreend of aan alle eisen wordt voldaan en of mogelijk het bericht al via een ander Twitter bericht op de kaart is gekomen.

Stages opvallen

Het is mogelijk uw stageplaatsen extra te laten opvallen. Uw Twitter account zal dan op een aparte wijze worden gekoppeld en zullen uw stages extra opvallen op de Stage kaart. Voor meer informatie en tarieven kun je contact opnemen met Yocter, de ontwikkelaar van de Stage Kaart.

Uw eigen stage kaart?

Wilt u zelf een eigen stage kaart op uw website? Bijvoorbeeld als u een veel stages hebt binnen uw bedrijf en stages in uw eigen huisstijl maar wel eenvoudig op een stagekaart wilt tonen? Dat kan! Neem voor de mogelijkheden en tarieven contact op met Yocter, de ontwikkelaar van Stagekaart.nl
© 2011 - 2018 Yocter - Social Media Innovator. Stages door heel Nederland ook uit jouw regio uit Twitter direct op de kaart.